Kakkutilaukset

15.01.2024

Meiltä saat tilattua erilaiset kakut tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löytyy erilaisia täytekakkuja, kuivakakkuja, hyydykekakkuja ja voileipäkakkuja. Kakut ovat laktoosittomia.

Täytekakkuja on mahdollista tilata perinteisissä mauissa kuten mansikka, vadelma, lakka, mansikka-karpalo, kinuski, hedelmä tai mokka. Kakun koko määräytyy tarpeen mukaan, saatavilla on 3, 4, 6, 8 ja 10-munan vaihtoehdot. Meiltä löytyy myös iso levykakku, joka riittää noin 50 henkilölle.

Täytekakkuja saa myös gluteenittomana samoilla makuvaihtoehdoilla. Gluteenittomia kakkuja saa 3, 6 ja 8-munan kokoisina.

Hyydykekakkuja voi tilata monista eri makuvaihtoehdoista. Saatavilla on mm. valkosuklaa (sis. laktoosia), mansikka, hedelmä, lakka, mokka, suklaa, karpalo ja mustikka. Muita makuvaihtoehtoja voit tiedustella leipomolta.

Voileipäkakkuja saa perinteisten liha- ja kalavaihtoehdon lisäksi kasvis- ja poroversiona. Myöskin gluteenittomia voileipäkakkuja on mahdollista tilata.

Valikoimastamme löytyy myös suositut levypiirakat, joita on saatavilla kinkku-, savuporo-, lohi-, sieni-, kasvis- ja broilerpiirakkalevynä.

Lisää kuvia kakuista löydät täältä!

Tuotteita voit tilata suoraan leipomolta puhelimitse p. 08 711 158 tai sähköpostilla amman.leipa@co.inet.fi .

kakku2.jpg

voileipakakut.jpg