Ämmän Leivän herkulliset leipomotuotteet


Leipomossamme leivotaan monipuolista valikoimaa maistuvia ruokaleipiä, herkullisia kahvileipiä, erikoistuotteita kuten pettuleipää ja gluteenittomia leivonnaisia. Valmistamme myös kullekin sesongille tyypilliset leivonnaiset. Käytämme kaikessa tuotannossamme korkeatasoisia raaka-aineita. Emme lisää valmistusprosessissa mitään säilöntäaineita.

2013_07_20_124.jpg

Perinteisiä tähtituotteitamme ovat Waljusrieska, Maalaisleipä sekä Orsileipä, jotka maistuvat erinomaisesti kainuulaiseen suuhun ja tykätään niistä muuallakin!

>>Leivät


Leivomme erilaisia kakkuja asiakkaiden toiveiden mukaan. Saatavilla on erilaisia täytekakkuja, voileipäkakkuja ja hyydykekakkuja.

>>Kakut


Luontaisesti gluteenittomat tuotteemme ovat uusin tuoteryhmämme. Leivomme niin tummaa kuin vaaleata leipää, sämpylöitä, rieskoja, riisi-ja porkkanapiirakoita, pullaa, pasteijoita ja joulutorttuja.

>>Gluteenittomat tuotteet


Näillä sivuilla esittelemme vain osan tuotteistamme, joita on tällä hetkellä yli 100 nimikettä. Ota yhteyttä myyntiimme, niin saat tarkkoja tietoja muistakin tuotteistamme.

>>Myynnin yhteystiedot


Leivomme erilaisia sesonkituotteita pitkin vuotta. Joulun aikaan suosittuja ovat piparit ja tortut sekä joululeivät. Meiltä saa myös torttu- ja piparitaikinat. Pääsiäinen, vappu, äitienpäivä ja muut kevään juhlat näkyvät tarjonnassamme. Syyspuolella kekri ja itsenäisyyspäivä ennen joulua.