Ämmän Leivän herkulliset leipomotuotteet


Leipomossamme leivotaan monipuolista valikoimaa maistuvia ruokaleipiä, herkullisia kahvileipiä, erikoistuotteita kuten pettuleipää ja gluteenittomia leivonnaisia. Valmistamme myös kullekin sesongille tyypilliset leivonnaiset. Käytämme kaikessa tuotannossamme korkeatasoisia raaka-aineita. Emme lisää valmistusprosessissa mitään säilöntäaineita.

2013_07_20_124.jpg

Perinteisiä tähtituotteitamme ovat Waljusrieska, Maalaisleipä sekä Orsileipä, jotka maistuvat erinomaisesti kainuulaiseen suuhun ja tykätään niistä muuallakin!

Luontaisesti gluteenittomat tuotteemme ovat uusin tuoteryhmämme. Leivomme niin tummaa kuin vaaleata leipää, sämpylöitä, rieskoja, riisi-ja porkkanapiirakoita, pullaa, pasteijoita ja joulutorttuja.


>> Gluteenittomat tuotteet

Näillä sivuilla esittelemme vain osan tuotteistamme, joita on tällä hetkellä yli 100 nimikettä. Ota yhteyttä myyntiimme, niin saat tarkkoja tietoja muistakin tuotteistamme.


>> Myynnin yhteystiedot

Leivomme erilaisia sesonkituotteita pitkin vuotta. Joulun aikaan suosittuja ovat piparit ja tortut sekä joululeivät. Meiltä saa myös torttu- ja piparitaikinat. Pääsiäinen, vappu, äitienpäivä ja muut kevään juhlat näkyvät tarjonnassamme. Syyspuolella kekri ja itsenäisyyspäivä ennen joulua.

Valmistamme täytekakut asiakkaiden toiveiden mukaan kaikkiin tilaisuuksiin. Niitä on saatavilla myös kaupoista eri puolilla Kainuuta.

>> Kakkukuvasto